Yaro Bugs Spongy Blue Honey Rainbow Seacell Ring Sling

€ 64,00
€ 32,00 50% korting
In Stock
YRBGSBLHNRBSCRS
Inclusief belasting Send Link to a Friend

95% Katoen 5% Seacell, Spongy Weave, 68 cm breed, 315 gm2

Send Link to a Friend
Send Link to a Friend

I accept privacy policy rules  

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Plain Katoen
Seacell
280 - 350 g/m²

95% Katoen 5% Seacell

Spongy Weave

68 cm breed

315 gm2

Wat een gezellige fantasiebeestjes doek is dit! Helder blauw met een honing regenboog grad. Dit is een veelzijdige doek door de grote tegenstelling in kleur, van het diep blauw en aan de andere kant de pasteltinten van honinggeel, oranje en roze. Je raakt er niet op uitgekeken. Deze draagdoek is een genot om mee te knopen. Spongy weave is een verdere ontwikkeling van Trinity Weave met meerlagige weeftechnieken en drie wefts, het is zachter dan trio weave en geeft ons de mogelijk met nog meer kleurcombinaties te werken.

Hij is zacht en luchtig en door het vleugje seacell voelt hij sponsig aan. Hij knoopt vergevingsgezind en heeft een aangename grip. Deze draagdoek draagt heerlijk in een eendaagse knoop maar kan ook zekere meerdaags gebuikt worden. Hij voelt zacht op de huis waardoor hij ook geschikt is voor de allerkleinsten. Het is werkelijk een wolkje op de schouders en is geschikt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus.

Yaro
Weefsel
Plain
Materiaal
Katoen
Seacell
GSM
280 - 350 g/m²
Woven wrap size 6 for 29€
Promoting babywearing and making it accessible to all parents has been the basic concept behind the creation of Yaro Broken Twill 33 - an affordable wrap for the whole babywearing journey.
Shop Yaro Broken Twill 33
Parents know parenthood best
Happy parents and babies. Our mission.
Carrying devices overview