Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd en wat zijn de kosten?

Verzendkosten binnen Nederland zijn 4,95 eur en bestellingen vanaf 100 eur worden gratis verzonden.

De verzendkosten binnen de EU zijn 9.95 euro voor het pakket tot 2 kilo. Dit is een onverzekerde verzending. Indien u wilt dat uw bestelling verzekerd wordt verzonden, neem contact met ons op.

Naar welke landen worden de bestellingen verstuurd?

SlingoMama stuurt wereldwijd.

Kan ik het product terug sturen als hij me niet bevalt?

Als het product u niet bevalt kunt u hem binnen 7 dagen na de ontvangst terug sturen. Neem eerst contact met ons op. De product dient ongebruikt, ongewassen en in de originele verpakking terug testuurd worden. De verzendkosten voor het terug sturen zijn uw verantwoordelijkheid. SlingoMama wil beordelen of het product in zijn originele staat is en daarna het verkoopbedrag restitueren. Indien het product niet schoon is, of een vreemde geur heeft, wordt een deel van het bedrag ingehouden.

Ik heb mijn bestelling ontvangen maar ik wil hem ruilen. Kan dat?

Ja, dat kan binnen 14 dagen na de ontvangst. U dient eerst contact met ons op te nemen.

Zijn alle doeken met de handleiding of gebruiksaanwijzing geleverd?

De meeste draagdoeken en draagzakken zijn met een gebruiksaanwijzing geleverd.

Wat is een ring sling?

Een ring sling is een assymetrische draagdoek met 2 ringen. Deze draagdoek draag je over een schouder. Deze draagdoek is geschikt voor het dragen op korte afstanden. De ring sling is geschikt vanaf de geboorte en t/m de peutertijd. De babies tot 3 maanden worden meestal horizontaal gedragen. Na ongeveer 3 maanden mag je je baby ook verticaal dragen.