SlingoMama is een webwinkel met verschillende draagsystemen voor kinderen, producten voor de natuurlijke verzorging van kinderen en borstvoeding.

Ik heb 4 dochters en ik heb ze allevier vanaf de geboorte gedragen. Toen ik nog zwanger was van mijn eerste dochter, zag ik moeders met hun baby's in de draagdoek. Ik vond het heel mooi en natuurlijk en was van plan om mijn baby ook op deze manier te gaan dragen. Ik heb mijn eerste drager gekocht die niet ergonomisch verantwoord bleek te zijn. Ik ben op zoek gegaan naar informatie over het dragen van baby's en ergonomisch verantwoorde dragers. Er was weinig informatie te vinden in het Nederlands en de keus van ergonomische dragers was zeer beperkt.

Ik studeerde Bedrijfswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en het leek mij een mooie uitdaging om een webwinkel te starten en mijn passie voor het babydragen met mijn kennis over bedrijfsprocessen te combineren. Zo is SlingoMama geboren.

Ik vind het belangrijk dat babydragen eenvoudig, plezierig en toegankelijk is voor alle ouders. Daarom wil ik dat ieder ouder een geschikte draagdoek of draagzak voor elke situatie bij SlingoMama kan vinden.

Slingomama B.V.

Karwijzaaderf 12

1112JP Diemen, Noord Holland

The Netherlands

KvK 64712206

Btw NL855794100B01

Betaal aan:

Slingomama B.V.

Rekening nummer NL14RABO0316074497 t. a. v. SlingoMama,

Rabobank Diemen


Voor internationale betalingen heeft u de volgende gegevens nodig:

IBAN: NL14RABO0316074497

BIC: RABONL2U

Uw bestelling wordt verzonden nadat de betaling bij ons binnen is. Voor een individuele draagdoekenconsult neem contact met ons op.