Zendingen en retourzendingen

SlingoMama kan uw bestelling zowel naar het verzendadres binnen Nederland als naar het verzendadres in het buitenland verzenden.

Uw bestelling wordt door ons standaard verzonden via PostNL (of via de buitenlandse distributiepartner van PostNL) of via DPD. Op de bezorging van onze artikelen zijn dan ook de bezorgingsvoorwaarden van PostNL of DPD van toepassing. Voor meer informatie hierover, bijvoorbeeld over de bezorgtijden en/of wanneer een pakket niet kan worden afgeleverd, verwijzen wij u graag naar de PostNL of DPD website.

Levertijden: Uw bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden. U krijgt uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen door de PostNL op uw verzendadres bezorgd. U krijgt van ons een bericht wanneer uw bestelling is verzonden. Mochten één of meerdere artikelen van uw bestelling niet direct uit voorraad leverbaar zijn, dan berichten wij u hier uiteraard ook zo spoedig mogelijk over. 

Tot slot, indien de verzending van uw bestelling door onverziene omstandigheden vertraging oploopt, om wat voor reden dan ook, dan wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. NB. Aan de bovenstaande uitleg rondom de levertijd van een bestelling bij SlingoMama kunnen geen rechten worden ontleend (zie ook onze Algemene voorwaarden). Bijdrage in de verzendkostenBij een bestelling met een verzendadres binnen Nederland bedragen ze verzendkosten 6,75 EUR voor het basispakket van 0-10 kg. Let op: voor het verzekerd verzenden dient u met ons eerst contact op te nemen. De verzendkosten voor het verzekerd verzenden bedragen 8,95 EUR.

Buiten Nederland De exacte prijs voor het verzenden buiten Nederland is afhankelijk van het gewicht van het te versturen pakket en het land van bestemming. Hier wordt u uiteraard zo spoedig mogelijk in detail over geïnformeerd. Heeft u hierover nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor uw buitenlandse verzendadres? Neem dan gerust contact met ons op.