Yaro Hug Solnce Genesis Hummingbird

€ 139,00
In Stock
YHSCGNHMMBD
Inclusief belasting Send Link to a Friend

Yaro Hug draagzak. 10% seaweed, 20% supima cotton, 70% egyptian cotton.

Send Link to a Friend
Send Link to a Friend

I accept privacy policy rules  

Plain 100% Katoen

Yaro Hug draagzak

Knuffelen is een van de meest krachtige menselijke interacties die we kennen. Als we knuffelen geeft dit ons een geweldig goed gevoel, omdat de menselijke omhelzing zorgt voor het vrijkomen van het hormoon Oxytocine, ofwel het gelukshormoon. Dit hormoon staat ook wel bekend als hechtingshormoon of knuffelhormoon. Oxytocine wordt ook wel in verband gebracht met het verminderen van stress en het ervaren van een geluksgevoel. Het is aangetoond dat knuffelen en oxytocine postnatale depressies bij moeders kan helpen voorkomen. Ook zorgt het ervoor dat de cortisolspiegel bij zuigelingen kan verlagen wat leidt tot minder huilen. Knuffel je baby en heb je handen vrij met de Yaro Hug draagzak.

De Yaro Hug draagzak is een innovatieve one size fits all draagzak, een all-in-one oplossing voor jou gehele draagperiode. De Yaro Hug is geschikt voor de ouders en verzorgers van verschillende posturen en geschikt voor baby’s vanaf 3 kg ( 6,6 lb) tot 22 kg ( 50 lb), ongeveer vanaf de geboorte tot de leeftijd van 3 jaar.

Aanpassing voor de dragende ouder

De Yaro Hug draagzak kan worden aangepast aan elke wens van de persoon die draagt. De schouderbanden kunnen worden ingekort of verlengd, afhankelijk van de lengte en grootte van degene die gaat dragen. Het ontwerp van de Yaro Hug drager maakt 2 posities van de schouderbanden op de rug mogelijk - gekruist of parallel.

De verbindingsgesp op de schouderbanden is nodig om te voorkomen dat de schouderbanden van de schouders glijden. Het kan op de schouderbanden hoger of lager geplaatst worden door de gesp omhoog of omlaag te schuiven. Het kan ook volledig worden verwijderd om daarna hoger of lager op de schouderbanden te worden geplaatst zodat de babydragende ouder/verzorger zonder hulp erbij kan  en het zonder moeite kan sluiten of openen.

De tailleband kan worden ingekort of verlengd om perfect bij de dragende persoon te passen. De Yaro Hug-draagzak wordt geleverd met een extra afneembaar heupbandkussen voor het ultieme comfort van de drager. Het kussentje dient als een extra laag tussen het lichaam van de drager en de tailleband. Het absorbeert de druk van de band op de rug, of op de buik van de drager. Het kussentje beschermt ook het litteken dat als gevolg van een  de C-sectie is ontstaan, tegen de druk en wrijving van de tailleband.

Aanpassing voor de baby

Het rugpand is aan de onderkant aan de heupband in de breedte verstelbaar - voor een correcte ergonomische houding met een perfecte knie tot knie ondersteuning en aan de bovenzijde - voor een ergonomische ondersteuning van de nek van de baby. Dit brede scala aan aanpasbaarheid maakt het mogelijk om een ​​comfortabele en ergonomische pasvorm voor de baby te creëren en zorgt ervoor dat het rugpaneel met de baby meegroeit vanaf de geboorte tot de peutertijd.

De geïntegreerde babybanden zijn aan de tailleband bevestigd en kunnen worden gebruikt om de ergonomische plaatsing en houding van de pasgeboren baby in de draagzak te verbeteren. Als de baby eenmaal oud en sterk genoeg is en de babybanden niet meer nodig zijn, kunnen ze worden ingekort en compact opgeborgen in de tailleband.

Het  afneembare slaapkapje aan de bovenzijde van het rugpaneel beschermt het hoofdje van de slapende baby. Het kan worden opgerold als een kussen in de nek van de baby, of helemaal worden weggelaten. 

Alle kenmerken van de Yaro Hug draagzak

  • - geschikt voor kinderen tussen 3 kg (6,6 lb) en 22 kg (50 lb), ongeveer vanaf de geboorte tot 3 jaar;
  • - geschikt voor dragende ouders/verzorgers van verschillend postuur; gemakkelijk en snel aan te passen bij het overschakelen van de ene gebruiker naar de andere;
  • - verstelbare breedte van het achterpaneel aan de onderkant (M-positie) en van het bovenste nekgedeelte;
  • - verstelbare omtrek van de tailleband, van 60 cm tot 170 cm
  • - verstelbare lengte van de schouderbanden: geschikt voor dragers van verschillende lichaamstypes en lengtes;
  • - verschuifbare schouderbandverbinder - gemakkelijk op en neer te bewegen, gemakkelijk te verwijderen en te plaatsen waar nodig;
  • - banden voor pasgeborenen die aan de tailleband zijn bevestigd voor de ergonomische positie van de pasgeborene;
  • - afneembare en verstelbare slaapkap;
  • - gratis afneembare zuigkussens;
  • - gratis verwijderbaar zacht kussen op de tailleband voor extra comfort en om de druk van de tailleband voor de drager te verminderen;
  • - gemaakt van zachte geweven draagdoekenstof.

Afmetingen Yaro Hug draagzak

  • - breedte achterpaneel: 15 cm - 50 cm
  • - hoogte achterpaneel: 33cm - 50 cm
  • - omtrek tailleband: 60 cm - 170 cm
  • - gewatteerde schouderbanden: 40 cm - 60 cm
  • - schouderbanden volledige lengte inclusief het webbing gedeelte: 127 cm

PDF INSTRUCTIES VOOR DE YARO HUG DRAAGZAK

Yaro
Weefsel
Plain
Materiaal
100% Katoen
Woven wrap size 6 for 29€
Promoting babywearing and making it accessible to all parents has been the basic concept behind the creation of Yaro Broken Twill 33 - an affordable wrap for the whole babywearing journey.
Shop Yaro Broken Twill 33
Parents know parenthood best
Happy parents and babies. Our mission.
Carrying devices overview