Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling
 • Yaro Broken Twill 33 Ring Sling

Yaro Broken Twill 33 Ring Sling

€ 23,97
In Stock
YRBT33RS
8945004009661
Inclusief belasting Send Link to a Friend

100% katoen, 250 g/m2 post wash

Send Link to a Friend
Send Link to a Friend

I accept privacy policy rules  

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Ecru / Creme
Wit
Plain 100% Katoen 220 - 280 g/m²

100% katoen

Broken Twill weave

250 g/m2 post wash

Het promoten van het babydragen en het toegankelijk maken hiervan voor alle ouders en verzorgers is het basis concept geweest achter het bestaan van Yaro Slings. Als ouders die zelf actief babydragen, hebben we in de afgelopen 11 jaar een positieve ontwikkeling gezien op de babywearing markt. Doordat we al ruim 10 jaar onze webwinkel Slingomama runnen en in de babywearing branche actief te zijn, hebben we de kans gehad om intensief contact te hebben met andere ouders, babydragers en klanten. De prijs van een geweven draagdoek blijkt toch vaak een belemmering te zijn voor mensen om hun baby ergonomisch te gaan dragen. Yaro Broken Twill 33 is een basis geweven draagdoek voor € 29 voor maat een 6 en is een 100% katoenen draagdoek in ecru geweven in de Broken Twill-techniek. Dit is een bekende basis weeftechniek die geschikt is voor een allround, eenvoudig geweven draagdoek. Het gewicht van de draagdoek (GSM) is ongeveer 240-250 gr / m2. Net als elke andere geweven draagdoek heeft hij een goede wasbeurt nodig en een korte indraagperiode. Dit is een gemakkelijke draagdoek die geschikt is voor jongere en oudere baby's. Alle Yaro draagdoeken, inclusief deze Yaro Broken Twill 33, worden binnen de Europese Unie geproduceerd volgens alle industriële normen, vereisten en arbeidsvoorschriften. Alle stappen van het productieproces - ontwerpen, weven, knippen, naaien, verpakken - worden binnen de EU uitgevoerd. Al onze garens voldoen aan hoge kwaliteitsnormen die ervoor zorgen dat ze veilig zijn voor gebruik bij baby's en peuters. Het verven van onze garens is volgens de Oeko-Tex standaard en het verven van onze biologische garens is GOTS gecertificeerd. Er wordt ons vaak gevraagd hoe het ons lukt om draagdoeken van zo'n hoge kwaliteit aan te bieden voor zulke betaalbare prijzen. Het antwoord is simpel. Wij geloven in ethische en ecologische productie en daarom werken we aan het optimaliseren van al onze processen. We proberen zoveel mogelijk samen te werken met leveranciers die ecologische closed loop productieprocessen met , zonne- en windenergie gebruiken, om de impact van het productieproces op het milieu te minimaliseren. Samen met jou, onze Yaro-fans en klanten, streven we ernaar om ergonomisch dragen voor alle ouders te promoten en te vergemakkelijken. Laten we liefde en liefde voor babywearing verspreiden!

Yaro
Bevat Kleur
Ecru / Creme
Wit
Weefsel
Plain
Materiaal
100% Katoen
GSM
220 - 280 g/m²
Woven wrap size 6 for 29€
Promoting babywearing and making it accessible to all parents has been the basic concept behind the creation of Yaro Broken Twill 33 - an affordable wrap for the whole babywearing journey.
Shop Yaro Broken Twill 33
Parents know parenthood best
Happy parents and babies. Our mission.
Carrying devices overview