Yaro Hypnotic Trio Black Blues Modal Ring Sling

€ 52,89
€ 26,45 50% korting
In Stock
YRHPTBBLYRMDRS
Inclusief belasting Send Link to a Friend
75% Katoen 25% Modal, Trio Weave, 73 cm breedte, 340 gm2
Send Link to a Friend
Send Link to a Friend

I accept privacy policy rules  

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Plain

75% Katoen 25% Modal,

Trio Weave,

73 cm breedte,

340 gm2

Yaro Hypnotic Trio Black Blues Modal, ons verbluffende nieuwe patroon, in een trio-weave en een modal blend.
Dit patroon ziet er van alle kanten interessant uit. De kleuren zijn veelzijdig. Zwart, oranje, geel, blauw, roze en rood. Modal wordt over het algemeen beschouwd als een milieuvriendelijker alternatief voor katoen omdat beuken niet veel water nodig hebben om te groeien en het productieproces daarom ongeveer 10-20 keer minder water verbruikt. Het is een sterke maar zachte vezel die zijdezacht aanvoelt op de huid. Deze draagdoek moet wel
even ingedragen worden, maar na wat gebruik is hij ook prima voor een pasgeboren baby. Dit is ook een perfecte ruck-wrap voor je grotere peuter. Laat u hypnotiseren door de schoonheid en veelzijdigheid van dit nieuwe ontwerp. Het is geschikt voor alle leeftijden en alle ervaringsniveaus. Deze draagdoek kan in de machine gewassen worden op 30 graden fijnwas. Strijken op lage temperatuur .

Yaro
Weefsel
Plain
Woven wrap size 6 for 29€
Promoting babywearing and making it accessible to all parents has been the basic concept behind the creation of Yaro Broken Twill 33 - an affordable wrap for the whole babywearing journey.
Shop Yaro Broken Twill 33
Parents know parenthood best
Happy parents and babies. Our mission.
Carrying devices overview