Draagdoek newborn. Top 5 draagdoeken voor een newborn.

Draagdoek newborn. Top 5 draagdoeken voor een newborn.

Met een geweven draagdoek draag je je baby dicht bij je en je hebt je handen vrij. Een geweven draagdoek is geschikt vanaf geboorte en tot ver in de peutertijd. Deze geweven draagdoeken zijn geschikt voor een pasgeborene. 

1. Yaro Newborn - deze draagdoeken zijn speciaal ontwikkeld voor kleine baby's. Ze zijn slechts 60 cm breed waardoor je minder stof overhoudt tijdens het knopen van je baby. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en kunnen in de wasmachine. 

2. Yaro La Vita Autumn Rainbow - deze draagdoek is gemaakt van 100% katoen en kan ook in de wasmachine. Hij is 72 cm breed - hij is iets breder dan Yaro Newborn, maar deze breedte is veel handiger voor als je baby wat groter is.

3. Yaro Turtle Emerald Black - een mooie draagdoek in donkere kleuren en een echt werkpaard. Deze draagdoek is gemaakt van 100% katoen en kan in de wasmachine. Hij is 72 cm breed, wordt snel zacht en is geschikt voor zowel baby's als peuters. 

4. Yaro Jeans Grey Black - een stijlvolle geweven draagdoek in donkere kleuren, zeer geschikt voor een actief buitenleven, en kan in de wasmachine. Deze draagdoek is gemaakt van 100% katoen en is geschikt voor zowel baby's als peuters. 

5. Yaro La Vita Light Grey - een mooie neutrale geweven draagdoek. Deze draagdoek is gemaakt van 100% katoen en kan in de wasmachine. Hij wordt snel zacht, is geschikt voor newborns en peuters.