Zoeken

Nieuwsbrief

Yaro Broken Twill 33

100% katoen, 250 g/m2 post wash

Meer details

Kies een kleur:


29,00 € incl. Btw

Beschikbaarheid: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

These options are currently in stock

Lengte Price
2,60 meter 25,00 €
3,20 meter 26,00 €
3,60 meter 27,00 €
4,20 meter 28,00 €
4,60 meter 29,00 €
5,20 meter 34,00 €
6,00 meter 39,00 €
6,50 meter 44,00 €

100% katoen, 250 g/m2 post wash

Het dragen van draagkleding en het toegankelijk maken voor alle ouders is het basisconcept geweest achter het creëren van Yaro Slings. Omdat we zelf al bijna 11 jaar ouder- en babykleding zijn, hebben we door de jaren heen veel positieve ontwikkeling gezien op de babykledingmarkt. Door bijna 10 jaar in de babykledingzaak te werken en de Slingomama online winkel te bezitten, hebben we de kans gekregen om een nauwe interactie en contact met andere ouders en babykledingaars als onze klanten te hebben. De prijs van een geweven draagdoek was en is nog steeds een obstakel voor veel ouders om hun kind ergonomisch te gaan dragen.

Yaro Slings vierde onlangs zijn derde jaar op de markt en we zijn ongelooflijk blij dat we ons doel hebben bereikt - een standaard geweven draagdoek voor 29 EUR voor maat 6.
Broken Twill 33 is een 100% katoenen doek in ecru geweven in de gebroken twill-techniek. Dit is een bekende basisweeftechniek die geschikt is voor een eenvoudige draagdoek. Het gewicht van de wrap (GSM) is ongeveer 240-250 gr / m2. Net als elke andere geweven doek zal het een goede wasbeurt nodig hebben   en een korte indraagperiode hebben. Dit is een easy going-wrap die geschikt is voor jongere en oudere baby's.

Alle Yaro-wraps, inclusief de Basic Line Broken Twill 33, worden binnen de Europese Unie geproduceerd volgens alle industriestandaarden, vereisten en arbeidsvoorschriften. Alle stappen van het productieproces - ontwerpen, weven, snijden, naaien, verpakken - worden uitgevoerd binnen de EU.

Al onze garens voldoen aan hoge kwaliteitsnormen die garanderen dat ze veilig zijn te gebruiken bij baby's en peuters. Het verfproces van onze garens is volgens Oeko-Tex-standaard en het verven van onze organische garens is GOTS-gecertificeerd.

Er wordt ons vaak gevraagd hoe het ons lukt wraps van zo'n hoge kwaliteit aan te bieden voor zulke betaalbare prijzen. Het antwoord is simpel. Wij geloven in ethische en ecologische productie en daarom werken we aan het optimaal optimaliseren van al onze processen. We proberen zoveel mogelijk samen te werken met leveranciers die ecologische, gesloten lusproductieprocessen, zonne- en windenergie gebruiken om de impact van het productieproces op het milieu te minimaliseren.
De wrap van Broken Twill 33 is niet gemaakt voor onze winst. We snijden onze eigen marges tot het uiterste, zodat we een maat 6 voor 29 EUR kunnen aanbieden, maar we hopen hiermee dat de prijs van een geweven draagdoek niet langer het belangrijkste obstakel zal zijn voor nieuwe babydragers.

Samen met u, onze Yaro-fans en klanten, streven wij ernaar om ergonomische draagkleding voor alle ouders te promoten en te vergemakkelijken. Laten we liefde en draagdoek verspreiden!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

2 Andere producten in dezelfde categorie:

Find us on Facebook

Betalen en Verzenden

Verzenden binnen 24 uur.
NL, BE & DE - 4,95 €,
gratis vanaf 90,- €.
iDeal Mister_Cash_Direct_E_pay Mister_Cash_Direct_E_pay PostNL Paypal

Nieuwe producten

» Er zijn op dit moment geen nieuwe producten.

PayPal