Yaro Produce Bags La Vita Organic Set of 5

€ 14,87
In Stock
YPBLVTORS5
8945004011855
Inclusief belasting Send Link to a Friend

Set van 5 100% organisch katoenen Produce Bags, 1x 50x35 cm, 2x 36x17 cm, 2x 23x 14 cm

Send Link to a Friend
Send Link to a Friend

I accept privacy policy rules  

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Plain 100% Katoen

Set van 5 100%  organisch katoenen Produce Bags

1x 50x35 cm

2x 36x17 cm

2x 23x 14 cm

In een wereld waarin wij ons steeds bewuster worden van de belastende effecten van plastic zijn wij altijd op zoek naar duurzame oplossingen om bij te dragen aan een schoner milieu. Het is voor iedereen herkenbaar, elke keer dat je boodschappen gaat doen en je verse producten wilt meenemen, stop je ze weer in een plastic tasje. Yaro Slings staat bekend om haar vernieuwende duurzame producten. Zo hebben wij sinds kort Produce Bags in onze collectie. Een set van 5 herbruikbare wasbare organisch katoenen zakjes, die je keer op keer kan gebruiken bij jouw bezoek aan de supermarkt, groentenboer of bakker.

Je zult zich geweldig voelen als u minder plastic gebruikt, draag dus je steentje bij voor de planeet door te investeren in handige herbruikbare tassen voor je levensmiddelenwinkel. 

Yaro Produce Bags zijn dichtgeweven, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor groentes en brood, maar ook voor kleinere voedingsmiddelen zoals granen, noten, bloem en suiker. 

We hebben ook andere toepassingen voor deze tassen gevonden: ze zijn ideaal voor gebruik in de wasmachine voor delicaat ondergoed, gezichtsreinigingsdoekjes en sportschoenen, of als opslag voor kleine voorwerpen zoals draadspoelen, speelgoed, zonnebrillen, snoeren en ladingen tijdens het reizen.

Draai ze binnenstebuiten en was ze met de hand in warm. Als je ze liever in de machine wast, gebruik dan een fijnwasprogramma.Laat ze vervolgens aan de lucht drogen.

Yaro
Weefsel
Plain
Materiaal
100% Katoen
Woven wrap size 6 for 29€
Promoting babywearing and making it accessible to all parents has been the basic concept behind the creation of Yaro Broken Twill 33 - an affordable wrap for the whole babywearing journey.
Shop Yaro Broken Twill 33
Parents know parenthood best
Happy parents and babies. Our mission.
Carrying devices overview