Zoeken

Nieuwsbrief

Tula Infant Insert - New Black


34,90 € incl. Btw

SLMP.4482

Waarschuwing: dit zijn de laatsten !

Gebruik de infant insert voor extra draagcomfort met de Tula drager. Deze zorgt ervoor dat er goede hoofd/nek ondersteuning ontstaat en een gezonde houding van de rug. De insert is voorzien van een geïntegreerd harnas voor de baby, welke aan de drager vast komt te zitten en een klittenband aansluiting heeft.
De insert is een optionele accessoire in combinatie met de Tula Standard drager, om deze te kunnen gebruiken met pasgeborenen.
 

 

Tula filosofie:
"We houden van het dragen van baby’s en alles wat daarbij hoort. Het is praktisch voor de ouders, het heeft ongelooflijk veel voordelen voor de baby en het voelt zo goed om je kind dicht tegen je aan te voelen!
Babydragen is geen trend, elke ouder zou zijn natuurlijk instinct moeten volgen. Je krijgt er vanzelf handigheid in.
Wij staan niet achter de kritiek die sommige ouders krijgen voor het kiezen van een ‘verkeerde’ drager, wij geloven dat elke ouder probeert de beste beslissing voor zichzelf en zijn kind te maken.
We hopen dat het een geweldige ervaring is om alle voordelen te ontdekken van het bij je dragen van je kind, en tegelijkertijd je handen vrij te hebben om nog andere dingen te doen."

4 Andere producten in dezelfde categorie: