Tula Infant Insert - Black
  • Tula Infant Insert - Black

Tula Infant Insert - Black

€ 28,84
Out of stock
TIIABKS1
5902574360038
Inclusief belasting Send Link to a Friend
Send Link to a Friend
Send Link to a Friend

I accept privacy policy rules  

Niet op voorraad

 

Gebruik de infant insert voor extra draagcomfort met de Tula drager. Deze zorgt ervoor dat er goede hoofd/nek ondersteuning ontstaat en een gezonde houding van de rug. De insert is voorzien van een geïntegreerd harnas voor de baby, welke aan de drager vast komt te zitten en een klittenband aansluiting heeft.
De insert is een optionele accessoire in combinatie met de Tula Standard drager, om deze te kunnen gebruiken met pasgeborenen.
 

 

Tula filosofie:
"We houden van het dragen van baby’s en alles wat daarbij hoort. Het is praktisch voor de ouders, het heeft ongelooflijk veel voordelen voor de baby en het voelt zo goed om je kind dicht tegen je aan te voelen!
Babydragen is geen trend, elke ouder zou zijn natuurlijk instinct moeten volgen. Je krijgt er vanzelf handigheid in.
Wij staan niet achter de kritiek die sommige ouders krijgen voor het kiezen van een ‘verkeerde’ drager, wij geloven dat elke ouder probeert de beste beslissing voor zichzelf en zijn kind te maken.
We hopen dat het een geweldige ervaring is om alle voordelen te ontdekken van het bij je dragen van je kind, en tegelijkertijd je handen vrij te hebben om nog andere dingen te doen."

Tula
Woven wrap size 6 for 29€
Promoting babywearing and making it accessible to all parents has been the basic concept behind the creation of Yaro Broken Twill 33 - an affordable wrap for the whole babywearing journey.
Shop Yaro Broken Twill 33
Parents know parenthood best
Happy parents and babies. Our mission.
Carrying devices overview