Zoeken

Nieuwsbrief

Verzenden & Retourneren

SlingoMamaBestelling plaatsenVoor het plaatsen van een bestelling heeft u een klantenaccount nodig. Om een klantenaccount aan te maken, volgt u de aanwijzingen op het scherm van de aanmeldpagina.

Verzending van bestellingSlingoMama kan uw bestelling zowel naar het verzendadres binnen Nederland als naar het verzendadres in het buitenland verzenden.

Uw bestelling wordt door ons standaard verzonden via PostNL (of via de buitenlandse distributiepartner van PostNL). Op de bezorging van onze artikelen zijn dan ook de bezorgingsvoorwaarden van PostNL van toepassing. Voor meer informatie hierover, bijvoorbeeld over de bezorgtijden en/of wanneer een pakket niet kan worden afgeleverd, verwijzen wij u graag naar de PostNL website.

LevertijdenUw bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden. U krijgt uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen door de PostNL op uw verzendadres bezorgd. U krijgt van ons een bericht wanneer uw bestelling is verzonden. Mochten één of meerdere artikelen van uw bestelling niet direct uit voorraad leverbaar zijn, dan berichten wij u hier uiteraard ook zo spoedig mogelijk over. 

Buiten NederlandVoor verzendingen naar verzendadres buiten Nederland gelden variabele levertijden die afhankelijk zijn van het land van bestemming. Voor België is dit 3 tot 5 werkdagen.

Tot slotTot slot, indien de verzending van uw bestelling door onverziene omstandigheden vertraging oploopt, om wat voor reden dan ook, dan wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. NB. Aan de bovenstaande uitleg rondom de levertijd van een bestelling bij SlingoMama kunnen geen rechten worden ontleend (zie ook onze Algemene voorwaarden).Bijdrage in de verzendkostenBij een bestelling met een verzendadres binnen Nederland bedragen ze verzendkosten 6,75 EUR voor het basispakket van 0-10 kg. Let op: voor het verzekerd verzenden dient u met ons eerst contact op te nemen. De verzendkosten voor het verzekerd verzenden bedragen 8,95 EUR.

Buiten Nederland De exacte prijs voor het verzenden buiten Nederland is afhankelijk van het gewicht van het te versturen pakket en het land van bestemming. Hier wordt u uiteraard zo spoedig mogelijk in detail over geïnformeerd. Heeft u hierover nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor uw buitenlandse verzendadres? Neem dan gerust contact met ons op.

BetaalmethodenBij SlingoMama kunt u uw bestelling op twee verschillende manieren betalen.
Vooruit betalen

U betaalt uw factuurbedrag en daarna wordt u bestelling verzonden. De betaling van uw bestelling dient te gebeuren op rekeningnummer NL14RABO0316074497 t. a. v. SlingoMama, Rabobank Diemen.
Bij betalingen vanuit het buitenland dient u hierbij gebruiken te maken van onze


IBAN: NL14RABO0316074497
BIC: RABONL2U
Bank: Cooeperatieve Centrale Raiffeisen-Boerenleenbank B.A.


 

Artikel 10. Retourneren
 
a. op alle producten die u bij SlingoMama besteld, verlenen wij de garantie die van het
betreffende product verwacht mag worden. Indien u niet tevreden bent met de
geleverde producten, bestaat de mogelijkheid tot retourneren.

b. klanten van SlingoMama kunnen de bij SlingoMama bestelde goederen altijd en zonder opgave van reden retourneren (uitzondering hierop zijn afgeprijsde artikelen en aanbiedingen). Op deze retourregeling zijn er een aantal voorwaarden van toepassing. Deze staan hieronder:

 

– de goederen worden binnen 14 dagen door SlingoMama retour ontvangen

– de goederen worden in originele staat, volledig en ongeschonden door SlingoMama retour ontvangen

– als de goederen de sporen van het gebruik tonen, niet schoon zijn, vreemde geuren hebben, dan worden de schoonmaakkosten van het te retourneren bedrag afgetrokken

– u heeft ons binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling per e-mail (info@slingomama.nl) medegedeeld dat u één of meerdere artikelen uit uw bestelling aan SlingoMama retour zal zenden
– ovoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door SlingoMama niet aangenomen.

– afgeprijsde artikelen en/of tijdelijke aanbiedingen kunnen niet aan SlingoMama retour worden gezonden.

 

Indien u aan al deze voorwaarden voldoet, zal een eventueel reeds overgemaakt aankoopbedrag binnen 30 werkdagen na ontvangst van de retourzending aan u worden teruggeboekt.

D
e portokosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij er een fout is gemaakt door SlingoMama. De beoordeling hiervan, ligt ten alle tijden bij SlingoMama.  


Find us on Facebook

Betalen en Verzenden

Verzenden binnen 24 uur.
NL, BE & DE - 4,95 €,
gratis vanaf 90,- €.
iDeal Mister_Cash_Direct_E_pay Mister_Cash_Direct_E_pay PostNL Paypal

Nieuwe producten

» Er zijn op dit moment geen nieuwe producten.

PayPal